Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη

Όταν βλέπαμε τους εαυτούς μας να έχουν πέσει στα βάθη της κατάθλιψης, συχνά γιατρεύαμε αυτό το συναίσθημα αναζητώντας την πιο εύκολη απόδραση. Αυτή η απόδραση από την εξασθενημένη μας κατάσταση συχνά ήταν το να μαστουρώσουμε. Τέτοιες στιγμές ξεχνάμε την δύναμη και την ισχύ του Θεού της κατανόησης μας.

Μόνο αν αφήσουμε την αυτο-θέληση μας και την παραδώσουμε στην Ανώτερη μας Δύναμη, θα αποφύγουμε τα βάθη της κατάθλιψης. Αυτό θα μας φανεί πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος απόδρασης . Έχω μάθει πως να αντιμετωπίζω την κατάθλιψη;

3 thoughts on “Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη

  1. Διονύσης Χριστόπουλος says:

    Δεν μπορώ να ”ξεφύγω ” απ’την κατάθλιψη που με κατατρέχει πάρα πολύ καιρό. Με την χρήση ηρω’ί’νης βοηθιέμαι να μην νοιώθω το φρικτό συναίσθημα της. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Πολλές φορές νοιώθω αυτοκτονικές τάσεις αλλά δεν έχω τα κότσια να το πράξω. Θέλω να ζήσω ευτυχισμένος ώστε να δω πώς είναι αυτό το συναίσθημα κι εγώ. Βοήθεια, Φάνη. Μόνο εσύ καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα και μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις – με το προσωπικό σου παράδειγμα – και τις επιστημονικές και βιωματικές σου γνώσεις. Στην Ελλάδα , μπορεί να’σαι κι ο μόνος που έμπρακτα έχεις επίγνωση αυτού του προβλήματος που με ταλανίζει. Φάνη, ΒΟΗΘΕΙΑ, σε παρακαλώ. Ποιό είναι το κόστος του κλειστού προγράμματος στην Θεσ/νίκη?? Διονύσης,49, από Αθήνα….

  2. Ελεαννα says:

    Και εγώ ΒΟΗΘΕΙΑ ψάχνω για να φύγω από όλα αυτά που έχεις περάσει κ εσύ Φάνη…δεν βλέπω όμως πουθενά ελπίδα και όλο και πιο πολύ χάνω τον εαυτό μου.μακαρι να τα καταφέρουν όλοι όπως μπόρεσες εσύ.. είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο..για εμένα μια τελευταία ευκαιρία κ ελπίδα έχω αν δεν μπορέσω ούτε τώρα δεν ξέρω την συνέχεια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.